6 Vigtige Ting Til Tilpasning Af Drivhus

Et drivhus er en konstruktion eller struktur, der er lavet så forskellige planter kan dyrke indeni under kontrollerede forhold. Det handler om at kontrollere atmosfæren og andre miljømæssige faktorer inde i drivhuset for at fremme optimering af planternes vækst indeni. Disse strukturer varierer i størrelser fra at være små skure til store industribygninger.

Резултат с изображение за greenhouse supplies

Alle drivhusene drives på teknisk support, hvilket derfor gør at planternes størrelse og form varierer. I betragtning af strukturens særlige karakter og det tekniske support, kræves det en masse udstyr for at kunne drive et drivhus. Nedenfor er de ting, der er afgørende for enhver drivhus fra HobbyDrivhuse.dk.

1. En varmegiver

Hovedformålet med drivhuset er at levere planterne med det naturlige varme miljø. For at opretholde det varme klima når det er nødvendigt skal drivhuset have en passende varmegiver eller varmeenhed. Størrelse og hvilken slags varmegiver det handler om afhænger normalt af vejret i den respektive region, og andre lignende faktorer.

2. En køleenhed

Drivhuset skal være i stand til håndtere ekstremt varmt vejr på ydersiden ved at skabe en passende køligere miljø inden i drivhuset. Der er mange måder, der en cool miljø kan planlægges på i drivhuset. Så se efter hvad der passer bedst passer dit drivhus, og ordne et kølesystem.

3. Bænke og hylder

Hver drivhus har brug for et par bænke og hylder, hvor potter med planter skal placeres. Mange store kommercielle drivhuse dyrker en masse smukke planter. Det derfor vigtigt at have et par bænke og hylder for at maksimere den voksende plads i drivhuset. Der er igen en række hylder og bænke fremstillet af forskellige materialer og i forskellige størrelser. Enhver kan udvælge hvad som bedst passer deres afstandskrav.

4. Kunstvanding

Hvor der er planter skal der naturligt findes vand, med det er en af de vigtige komponenter for at fremme væksten. Hver drivhus vil således have brug for en slags kunstvandingsmekanisme, eller udstyr som en dryp-system i potten eller et forstøvningssystem ovenfor. F.eks. bruges mange drivhuse en teleskopisk vandingstav for at nå planterne, der ligger på et højere sted i drivhuset.

5. Lys

Fordi hver komponent styres i drivhuset er der således et lysudstyrkrav, som også kan styres til at levere passende lys til forskellige planter i forskellige mængder.

6. Skygge klud

En skygge klud eller anden form af skygge er nødvendigt for at bygge nogen slags drivhus.

 

Резултат с изображение за greenhouse supplies

Leave a Reply