Flyttetips til brug med en sækkevogn

Som professionelle flyttefolk bruger vi alle branchens hjælpemidler for at gøre din flytning problemfri, effektiv, og så hurtig som mulig.
Der er to primære stykker værktøj, vi bruger hver dag: sækkevognen fra Ergolift og møbelvognen.
Sådan bruges en sækkevogn
En sækkevogn er stort set en 2-hjulet platform med et par lange lodrette håndtag. Den er ideel til at flytte stakke af kasser eller store tunge ting, såsom køleskabe eller andre hårde hvidevarer.

Sækkevognen bruger tyngdepunktet til at flytte tunge ting med lethed. Det virker sådan her: Du vipper simpelthen den eller de ting, du gerne vil flytte, og stikker så den flade platform nederst på sækkevognen nedenunder.
Så bruger du simpelthen din kropsvægt og tyngdekraften til at vippe sækkevognen, så læsset er afbalanceret over dens to hjul. Når tyngdepunktet er over hjulene er det nemt at flytte genstanden eller genstandene, mens læsset er afbalanceret.
Typer af sækkevogne
De fleste sækkevogne er lavet af holdbare materialer som for eksempel stål og har enten massive eller luftfyldte dæk. Massive dæk er gode til at flytte ting over flade, rimeligt stabile overflader, men luftfyldte hjul er ideelle til at gå op og ned af kantstene, trapper og andre forhindringer.
Pas på med billige sækkevogne lavet af aluminium, plastik eller billige, tynde metalrør. Disse er ikke beregnet til at flytte tunge læs og kan nemt gå i stykker, hvis de overbelastes.

saekkevogne (1)
Møbelvogne
Det andet stykke udstyr, vi bruger hyppigt, er møbelvognen. Det er stort set en 4-hjulet vogn med et sæt af to til fire støttestolper.
Som navnet antyder, bruges en møbelvogn først og fremmest til at flytte tunge møbler. Den kan passe under en sofa, stol eller stereoreol, så det tunge møbel nemt kan rulles derhen, hvor du vil have det.
Kombinationen af sækkevognen og møbelvognen udgør omkring 90% af al vores flytning.

Leave a Reply