Trækvogne og sækkevogne

Stolevogne er mobile platforme eller transportvogne, der bruges til nemt at flytte stablede stole med mindre muskelkraft. Sækkevogne øger den enkeltes kapacitet for at løfte og flytte tunge læs. Sækkevogne fra Ergolift har som regel en bundplade, der glider ind under kasser og andre stablede genstande og et højt håndtag, så brugeren kan løfte og vippe læsset og transportere det på de solide hjul.

Image result for hand truck

Typer af trækvogne og sækkevogne

Stolevogn: En stolevogn har en støtteramme i platformstil med hjul og et styrehåndtag, så stablede klapstole let kan transporteres i større antal, end hvis man bar dem i hånden.

Bordvogn: En bordvogn holder klapborde i stablede eller indlejrede grupper, så det er nemt at transportere sæt af borde for lettere opsætning og brug eller nedtagning og opbevaring.

Bordvogn til kantstabling:  Bordvogne til kantstabling giver mulighed for at stable klapborde på højkant, afbalanceret i bordrammen på vognen. Bordvogne til kantstabling gør derefter transport og opbevaring af bordene nemmere.

Bordvogn til kantstabling af rektangulære borde: Borde, der kan stilles på højkant har sammenklappelige ben, der falder ind i bordpladen, og så kan bordene stables på højkant.

Bordvogn til kantstabling af runde borde: Runde borde, der kan stilles på højkant har sammenklappelige ben, der foldes ind under bordpladen. Hvert bord stables på højkant for pladsbesparende opbevaring. Der fås en specialiseret bordvogn til kantstabling af runde borde til disse borde, så de runde klapborde kan stables pænt inden for vognrammen.

Vogn til fladstabling af borde: Borde, der stables fladt, har sammenklappelige ben, der klappes op bag på bordpladen. Derefter ligger bordene fladt, stablet oven på hinanden for pladsbesparende opbevaring. Der er en specialiseret vogn til fladstabling af borde, så man kan stable fladstablede borde for at forenkle transport og opbevaring.

Platformsvogn: Platformsvogne har holdbare platforme, der er installeret på hjul og forbedret med et skubbehåndtag til manøvrering af tunge genstande under transport, eller når de lægges på lager.

Konvertibel vogn: En konvertibel vogn giver dig mulighed for at bruge vognen som en almindelig sækkevogn til løftning og flytning af kasser eller andre genstande, men har også ekstra hjul, så man kan sænke håndtaget og bruge sækkevognen som transportplatform i stedet.

Scenevogn, podiumvogn: Scene- og podiumvogne bruges til opbevaring, transport og adgang til scener og podier.

Vogn til hængende transport af stole: en vogn til hængende transport af stole gør det muligt for klapstole at hænge i vognrammen for at gøre opbevaring og transport nemmere.

Universalvogn til stablede stole: Universalvogne til stole hjælper med stabling og transport af stablede stole, der passer ind i vognrammen.

Leave a Reply